Mezőgazdasági hírek

Rangos agrárdíjak 2020-ban – Pályázzon és legyen nyertes Ön is!

2020. szeptember 14., hétfő
Az év legsikeresebb agrárgazdasági szereplői kapnak díjakat az év vége nagy agráreseményén, a kétnapos Agrárszektor Konferencián, amelyet december 3-4-én rendez meg Siófokon a Portfolio vezető gazdasági portál. Az elismerésekre hét kategóriában szeptember 30-ig lehet nevezni. Legyen Ön is a díjeső részese, pályázzon vagy jelöljön a rangos díjakra!
  • Portfolio Agrárgazdaságért díj
  • Év agrárberuházása díj
  • Év állattenyésztője díj
  • Év növénytermelője díj
  • Év kertészete díj
  • Év fiatal agrárszakembere díj
  • Év női agrárvállalkozója díj


A Portfolio Agrárgazdaságért díj életmű jellegű elismerés, amely a kiemelkedő és példaértékű agrárszakmai életpályákat díjazza. Az Év állattenyésztője díjat, az Év növénytermelője díjat, az Év kertészete díjat és az Év női agrárvállalkozója díjat azok kaphatják meg, akik egy-egy évben példamutató gazdálkodási eredményeket, sikereket érnek el. Az Év agrárberuházása díjra olyan projektek pályázhatnak, amelyek méretükkel és technológiai színvonalukkal jelentősen hozzájárulnak a hazai agrárgazdaság fejlődéséhez, míg az Év fiatal agrárszakemberi díj a fiatal agrártehetségek munkájának elismerésére szolgál.

A díjakra a hazai agrárgazdasági élet bármely szereplője pályázhat, illetve javasolhat jelölteket. A Portfolio az érdeklődéseket az agrarszektordijak@portfolio.hu e-mail címen fogadja 2020. szeptember 30-ig. A jelentkezések után pályázati űrlapot küldünk, amelyeket kitöltve ugyanerre az e-mail címre várunk vissza. Legyen Ön is az év végi agrár-díjeső részese, nevezzen vagy jelöljön a rangos díjakra!

A nevezések és javaslatok alapján három-öt nevet tartalmazó jelölti listákat állítunk össze, a nyertesekről pedig topvezetőkből álló szakmai zsűri dönt.

A Portfolio az elismeréseket a siófoki konferencia december 3-i szakmai programjának zárasaként, ünnepélyes díjátadó keretében adja át a nyerteseknek.

A konferencia áttekintéséhez és tematikájához kattintson ide>>

A konferencia részvételi és jentkezési feltételeiről itt tájékozódhat>>

Forrás: agrarszektor.hu