Gazdasági adminisztráció

Ne az íróasztal mellett üljön, foglalkozzon a gazdálkodással és az adminisztrációt bízza ránk.

Minden agrárvállalkozással kapcsolatos adminisztrációt elvégzünk

NAK névjegyzéki szaktanácsadóink segítséget nyújtanak akár agrár-szakmai, akár agrár-közigazgatási ügyekben, MVH ügyintézésben,speciális gazdálkodási módok adminisztrációjában (AKG, Natura200 stb.).

2016-ban a közel 200 szaktanácsadásra szerződött Ügyfelünk számos kérdéssel, problémával fordult hozzánk, és minden esetben közreműködésünkkel sikerült megoldást találni, és az így megspórolt időt, energiát a gazdálkodásra fordíthatták.

Első sorban a 2015 év végén megújult és átalakult AKG programhoz kapcsolódó mezőgazdasági, adminisztrációs szaktanácsadással fordulnak hozzánk a Gazdálkodók. A Támogatói Okirattal rendelkezőknek mindenben segítünk, amitől teljesen nyugodtan zárhatja az évet a kötelezettségvállalás 5 éve alatt. A Gazdálkodási napló vezetése mellett a környezeti hozzáadott értékek vállalásait is nyomon követjük és közreműködünk a leghatékonyabb megfelelésnek.

Az AKG szaktanácsadás mellett azonban Kollégáink a legkülönfélébb esetekben nyújtottak szakértő segítséget a hozzánk fordulóknak:

 • Egységes kérelemmel kapcsolatos ügyintézés, teljes kérelem benyújtása
 • Támogatási ügyekben hozott határozatok értelmezése, fellebbezések elkészítése (szakjogász közreműködésével)
 • KSH kérdőívek kitöltése
 • Agrár-közigazgatási ügyekben való közreműködés
 • Földhivatali ügyekben való közreműködés
 • Ellenőrzésre való felkészítés
 • Jogszabályi követelmények ismertetése, értelmezése

Az adminisztrációs támogatás mellett agrár-szakmai kérdésekben is gyakran fordultak hozzánk Ügyfeleink:

 • Vetésforgóval, vetésszerkezettel kapcsolatos kérdések
 • Talajmintavétellel kapcsolatos követelmények
 • Talajvizsgálati eredmények értelmezése
 • Tápanyag gazdálkodási tervek elkészítése
 • Agrár-piaci információk, trendek elemzése
 • Fajtaválasztás, zöldítés, diverzifikáció

Nem biztos benne, hogy szüksége van egy újabb tanácsadóra? Tesztelje az Agrárközösség szakembereit!

Az Ön  gazdaságában bevált bizalmi kollégája végzi az adminisztrációs feladatokat, ezért úgy érzi nem szívesen fizetne hasonló feladatért? Válassza szakmai kontroll szolgáltatásunkat, melynek keretében szakembereink csupán ellenőrző, kiegészítő feladatot látnak el, elkerülve ezzel egy-egy feladat többszöri elvégzését, esetlegesen nem megfelelő adminisztráció, adatszolgáltatás beküldését.

Nincs szükség hosszú távú elköteleződésre, lehetősége van egy konkrét ügyben is szakértői közreműködés igénybe vételére óradíjas eseti megbízás keretében is.

Hatékonyságunk maximális, hiszen a mezőgazdasági munkacsúcsokhoz, határidőkhöz igazodik szaktanácsadóink ügyfélfogadási ideje, szükség/igény szerint gazdaságlátogatással tesszük még személyesebbé a kapcsolatot, hiszen az Agrárközösségnél tudjuk, hogy a szaktanácsadás bizalmi munkakör, és minden esetben fontos, anyagi vonzattal járó feladatot látunk el. Személyes szaktanácsadóját elérheti telefonon heti 6 napon, 50 órában.


Balogh Levente
Szaktanácsadási üzletág vezető
Vidékfejlesztési agrármérnök, szaktanácsadó. Ügyfeleinket széleskörűen segíti az AKG pályázatok adminisztrációjában, agrár-közigazgatással, folyamatban lévő és új pályázatokkal kapcsolatban. Névjegyzéki mezőgazdasági szaktanácsadóként szántóföldi növénytermesztés, tápanyag gazdálkodás témakörében ad szaktanácsot.
Szakterületek: szakmai tanácsadás: növénytermesztés, állattenyésztés, kertészet, ökogazdálkodás, Naplóvezetés, területalapú és ágazati támogatások, nitrát, Natura, KAT, MVH képviselet, AKG, ÖKO szaktanácsadás, fiatal gazda szaktanácsadás, Ellenőrzések során képviselet
+36 70 424 4070 agrarkozosseg@gmail.com

Közvetlen támogatások igénylése

Naplóvezetés

Tápanyag-gazdálkodási terv készítése

Földhivatali, MVH, NFA, Kamarai ügyintézés


További szolgáltatásaink

Könyvelés

Részletek

Szaktanácsadás

Részletek

Pályázatírás, Projekt menedzsment

Részletek

Szakmai Rendezvények

Részletek

Gazdasági adminisztráció

Részletek

Növényvédelem

Részletek

Agrárfinanszírozás

Részletek