Rólunk

Bemutatkozás

Célunk a mezőgazdasági vállalkozók felszabadítása az adminisztrációs terhek alól és minden szakmai támogatása megadása, hogy vállalkozásuk több hasznot termeljen nekik.
 9 területen, több mint 40 szakemberrel állunk ügyfeleink rendelkezésére.
  • Precíziós szolgáltatások
  • Könyvelés, adószakértés
  • Pályázatírás, projektmenedzsment
  • Mezőgazdasági Szaktanácsadás
  • Gazdasági adminisztráció
  • Agrárfinanszírozás, biztosítás
  • Növényvédelmi szaktanácsadás
  • Agrár jogi képviselet
  • Szakmai Rendezvények
2020-ban több mint 1400 gazdálkodóval álltunk szerződéses kapcsolatban.  A 20 Ha-os kis gazdálkodótól a több ezer hektáros nagy gazdaságig.

Csapatunk

Már több mint 40 munkatárssal és alvállalkozóval állunk az Önök rendelkezésére.
Munkatársaink nap mint nap azon dolgoznak, hogy Önt támogatásokhoz juttassák, időt és pénzt takarítsanak meg, hogy a gazdálkodónak csak gazdálkodni kelljen, mert Önök ehhez értenek igazán! Segítünk eligazodni az egyre bonyolultabb jogszabályi és adókörnyezetben, gazdaságának teljes adminisztrációját levesszük a válláról.
Kollégáink kivétel nélkül felsőfokú végzettséggel rendelkező agrár szakemberek, és ami a legfontosabb, több éves vagy évtizedes mezőgazdasági szakmai tapasztalattal rendelkeznek.
Bízza ránk gazdasága adminisztrációs, támogatási, adózási és pénzügyeit. Minden munka ami nem földeken vagy az istállókban zajlik azt elvégezzük Ön helyett. Ami pedig a földeken zajlik abban szaktanácsot adunk, mindezt azért, hogy költségei csökkenjenek és növekedjen a profit! Kérjen Ön is személyre szabott tanácsadást.

 A lehetőségek körülöttünk vannak, amiket sokszor csak azok vesznek észre, akik kívülről szemlélik a piacot. 

Kiemelt megjelenéseink

A NAK Szántóföldi Napok és AgrárgépShow-n jártunk
2023. június 16., péntek

Kollégáink nemrég a NAK Szántóföldi Napok és AgrárgépShow-n képviselték az Agrárközösséget. Az érdeklődők között volt, aki a kezdetek óta ismeri cégünket. A NAK Szántóföldi Napok remek lehetőség a mezőgazdasági termelés, élelmiszer-előállítás, állattenyésztés résztvevőinek, hogy találkozzanak, ismerkedjenek, tapasztalatokat osszanak meg egymással. Idén is izgalmas szakmai programok, neves kiállítók és persze a legmodernebb eszközök, gépek, technológiai fejlesztések […]

Tovább
Adó- és áfabevallási kisokos mezőgazdászoknak
2023. április 6., csütörtök

Áfabevallás, elszámolhatóság, ŐCSG adózási feltételek: a számlázás és a számlák kezelése mindig is fontos szerepet játszottak a vállalkozások életében. A digitális kor a számlázóprogramok elterjedésén keresztül új kihívásokat és lehetőségeket is hozott magával. A számlázóprogramok által készült számlák automatikus bejelentése a NAV felé nagyban megkönnyíti a vállalkozások életét. Ugyanígy azonban a nem megfelelően kezelt vagy […]

Tovább
Adózási kérdésekről őstermelőknek
2023. április 4., kedd

Az ŐCSG tagok által felveendő tevékenységeket hogyan kell, hogyan célszerű meghatározni? Láthatóvá válnak azok a számlák, melyek nem kapcsolódnak a vállalkozás tevékenységéhez? Az Agrárközösség szakértői cikkében olyan kérdéskörökre térnek ki, melyek fontosak a vállalkozások életében. 1. Számlák kérése, kezelése: A számlázó programok által készült számlák NAV-hoz történő automatikus bejelentésével láthatóvá vált minden számla a NAV […]

Tovább

Kiemelt partnereink