Rólunk

Bemutatkozás

Célunk a mezőgazdasági vállalkozók felszabadítása az adminisztrációs terhek alól és minden szakmai támogatása megadása, hogy vállalkozásuk több hasznot termeljen nekik.
 
 8 területen, több mint 40 szakemberrel állunk ügyfeleink rendelkezésére.
  • Könyvelés, adószakértés
  • Pályázatírás, projektmenedzsment
  • Mezőgazdasági Szaktanácsadás
  • Gazdasági adminisztráció
  • Agrárfinanszírozás, biztosítás
  • Növényvédelmi szaktanácsadás
  • Jog
  • Szakmai Rendezvények
 
 
2020-ban több mint 1400 gazdálkodóval álltunk szerződéses kapcsolatban.  A 20 Ha-os kis gazdálkodótól a több ezer hektáros nagy gazdaságig.
 
 
 
 

Csapatunk

Már több mint 40 munkatárssal és alvállalkozóval állunk az Önök rendelkezésére.
 
Munkatársaink nap mint nap azon dolgoznak, hogy Önt támogatásokhoz juttassák, időt és pénzt takarítsanak meg, hogy a gazdálkodónak csak gazdálkodni kelljen, mert Önök ehhez értenek igazán! Segítünk eligazodni az egyre bonyolultabb jogszabályi és adókörnyezetben, gazdaságának teljes adminisztrációját levesszük a válláról.
 
Kollégáink kivétel nélkül felsőfokú végzettséggel rendelkező agrár szakemberek, és ami a legfontosabb, több éves vagy évtizedes mezőgazdasági szakmai tapasztalattal rendelkeznek.
 
Bízza ránk gazdasága adminisztrációs, támogatási, adózási és pénzügyeit. Minden munka ami nem földeken vagy az istállókban zajlik azt elvégezzük Ön helyett. Ami pedig a földeken zajlik abban szaktanácsot adunk, mindezt azért, hogy költségei csökkenjenek és növekedjen a profit! Kérjen Ön is személyre szabott tanácsadást.

 A lehetőségek körülöttünk vannak, amiket sokszor csak azok vesznek észre, akik kívülről szemlélik a piacot. 

Kiemelt megjelenéseink

A mezőgazdaságon belüli digitális átállás fontosságára hívják fel a figyelmet.
2022. május 17., kedd

Többek között a COVID-19 világjárvány, illetőleg a jelenleg is zajló orosz-ukrán háború árnyalja a mezőgazdaságban tevékenykedő gazdálkodók előtt álló időszakot. A megváltozott gazdasági környezet őket is új helyzet és kihívások elé állítja, amelyre érdemes szakértői segítséggel készülni. Erre mutat rá az Agrárközösség pályázati szakértője, Török Zoltán. Felhívta a figyelmet a digitális átállás fontosságára.   Török […]

Tovább
Magyar gazda
2022. április 12., kedd

Magyar gazda forgatott a rendezvényünkön Március 30-án ahol interjúztak munkatársaink. Tudja meg a részleteket http://www.facebook.com/Agrarkozosseg/videos/1070406836876205

Tovább
Modern Gazdaság 2022
2022. április 1., péntek

A MATE Károly Róbert Campusa adott otthont Magyarország egyik legnagyobb, legrangosabb szakmai rendezvénysorozatának, a Modern gazdaság 2022-nek. A XXI. századi eszközökkel, pénzügyekkel, valamint a pályázatokkal foglalkozó előadásokat több mint 150 résztvevő hallgatta meg. A rendezvény a szakmai fejlődés mellett lehetőséget kínált a kapcsolatépítésre és a tapasztalatcserére is. A konferencia szervezőinek elsődleges célja az volt, hogy […]

Tovább

Kiemelt partnereink