18 milliárd Ft feletti pályázati támogatás lehívásával segítettük már a gazdálkodókat
Pályázatírás, projektmenedzsment, gazdaságátadás mentorprogram
Vállakozása versenyképességének kulcsa, a vissza nem térítendő pályázati forrásokból sikeresen megvalósított fejlesztés.
,,Mindig találnak mindenre megoldást, hatalmas kapcsolati tőkével és több tucatnyi magasan képzett kollégával rendelkeznek, így gördülékeny velük a közös munka. Ha pályázatról vagy könyvelésről van szó, csak az Agrárközösséget ajánlom!
Pályázatírás
A 2014-2020 közötti
Vidékfejlesztési Programból
Projektmenedzsment
Mi végig kísérjük és segítjük a projekt sikeres lázárásához vezető úton

A projektmenedzsment kezdete a Támogatói Okirat kézhezvételével indul, a megvalósítástól egészen a fenntartási időszak utolsó napjáig tart. A beadott támogatási kérelemben leírtak sok szempontból változhatnak pl.: változik a műszaki szakmai tartalom, vis maior eset történik, vagy kimentési kérelmet kell beadni a határidőkre.

A projektmenedzsment szolgáltatásunk nem csak meglévő – Agrárközösség – ügyfelek számára elérhető, hanem olyan ügyfeleknek is, akik nem elégedettek a korábbi pályázatírójukkal, vagy a pályázatírójuk nem tudta vállalni a projekt elszámolását. Sokan fordulnak hozzánk csak eseti megbízással is pl.: ellenőrzéseken történő képviselettel, fenntartási jelentés beadásával is, ami már évekkel a projektzárás után történik.

Projektmenedzsment szolgáltatásunk előnyei
Szakértőink elszámolják projektjét, beadják a hiánypótlásait, értesítik a fejleményekről
Gazdaságátadás mentorprogram
Segítséget nyújtunk az agrárgazdaságok átadásához kapcsolódó pályázatokon való sikeres indulásban

A mentorprogram célja, hogy megkönnyítsük az agrárgazdaság átadásának bonyolult jogi és adózási folyamatát, végig segítjük az úton az érintett feleket, akár a gazdaságátadás szerződés aláírásáig.

Önnek ajánlott a gazdaságátadási mentorprogramunk, ha:

Ön a nyugdíjkorhatár közelében levő gazdálkodó, aki szeretné átadni a gazdaságát a családban levő fiatalabb gazdának, szeretne pihenni, élvezni a munkájuk gyümölcsét, biztosítani a gazdaságuk jövőjét ebben a folyton változó világban.

Ön legfeljebb 50 éves gazdálkodó, aki szeretné átvenni szüleik, nagyszülei gazdaságát, saját ötleteit megvalósítani, és stabilan gazdálkodni a jövőben.

Gazdaságátadás mentorprogram
A mentorprogram 5 állomása
Az agrárgazdaságok átadása lehetetlen lesz ügyvédi és szaktanácsadói segítség nélkül, így, ha részt vesznek a programon, nem kell informálódniuk, törvényeket olvasniuk feleslegesen, megkönnyítjük a gazdaságátadását, minden lépcsőn végig vezetjük Önöket. Időt spórolnak meg a programmal, a profi szakmai csapat tudása mellett, mezőgazdaságban jártas jogász segítségét is megkapják.
Célkitűzésünk
Célunk, hogy a 2024-2027 között támogatási ciklusban is a gazdálkodóink mellett álljunk, és mindenben segítsük Őket a sikeres és fenntartható projektek megvalósításában.
A pályázatírási üzletágunk eredményessége nem csak a mezőgazdaságra specializálódott pályázatíróinkon múlik, hanem a hozzá kapcsolódó szolgáltatásainkon is. 2020-ban úgy döntöttünk, bevezetjük a precíziós mezőgazdasági szolgáltatásokat az Agrárközösség Kft. termékpalettájára, így segítve a projektjeink megvalósíthatóságát és a hazai agrárdigitalizáció fejlődését. A nyertes beruházások kedvezményezettjei helyben is tájékozódhatnak a számukra legmegfelelőbb finanszírozási formáról, továbbá részt vehetnek adótanácsadásainkon.
MIÉRT VÁLASSZON MINKET
Tudjuk, hogy gazdálkodásának jövőbeni versenyképessége és sikere, a tapasztalt, magasan kvalifikált, az Ön igényeit értő tanácsadói munkán alapul.
Kezdetektől fogva támogatjuk Önt
a projekt megvalósulásáig

A projekt előkészítésre nagy hangsúlyt fektetünk, átnézzük a terveztetést, beszerzett árajánlatokat, közösen gondolkodunk a gazdálkodóval, azaz Önnel.

Segítünk a hatékony
pénzügyi tervezésben

Kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy egy projekt pénzügyileg is megvalósítható legyen, összhangba hozzuk a beruházás méretét a pénzügyi helyzetével.

Garanciát vállalunk
az elvégzett munkára

Pénzvisszafizetési garanciát vállalunk, ha kollégánk egyértelműen hibázott a kérelem beadása során, ebben az esetben visszafizetjük a kérelem beadásának díját.

Több szakértő együttes
bevonásával dolgozunk

Nagy szakértői csapattal rendelkezünk, ezért nem lesz olyan, hogy a pályázatíró szabadsága vagy betegsége miatt nem megy be egy elszámolás, vagy hiánypótlás időben.

Kedvezményt biztosítunk
a pályázat sikerdíjából

Projektmenedzsment igénybevétele esetén, jelentős kedvezményt adunk a pályázat sikerdíjából.

Kiváló sikeraránnyal
rendelkezünk évek óta

Beruházási pályázatoknál 99%-os sikeraránnyal nyújtottunk be kérelmeket.

2024-ben is folytatódnak a KAP pályázatok
Tekintse meg az elérhető pályázatokat!
Amennyiben bővebb információt szeretne, vagy bizonytalan abban, hogy jogosult-e a pályázatra, illetve ha kérdése van a pályázat beadásához szükséges dokumentumokkal kapcsolatban, szakértő kollégáink készséggel állnak rendelkezésére.
,, …Ha pályázatról vagy könyvelésről van szó, csak az Agrárközösséget ajánlom!
Akiknek már segítettünk
Ügyfeleink visszajelzései
Támogatjuk céljai megvalósítását
Vegye fel velünk a kapcsolatot!

További részletekkel kapcsolatban jelentkezzen űrlapunkon keresztül, vagy keressen bennünket az alábbi elérhetőségeink egyikén!

Felkeltettük érdeklődését?
Adja meg elérhetőségeit,
és szakértőnk visszahívja Önt!
Adja meg adatait az ingyenes konzultációhoz!