Szakértőnk válaszol

Ügyvezető

Török Gyula

10 éve vállalati tanácsadó, ezalatt több mint 2.500 ügyfélnek segített vállalati kérdésekben. Napi szinten több száz mezőgazdasági vállalkozónak nyújt szakmai támogatást az Agrárközösség csapatával a mezőgazdaság minden
területén.

Adószakértő

Törökné Rácz Erzsébet

35 éve agrárközgazdász, 16 évig mezőgazdasági gépgyártó vállalatoknál gazdasági vezetőként, 19 évig a Békés Megyei Agrárkamara titkáraként dolgozott. Mérlegképes könyvelő és könyvvizsgáló, adószakértő.

Ügyvezető

Török Zoltán

Elkötelezett híve az innovációnak és a fenntartható gazdálkodásnak. Célja nem csupán az EU-s és hazai források eljuttatása a gazdáknak, hanem irányt is mutat az új piaci trendekben.
Magyarország erőforrásainak hatékony kihasználása érdekében fontos az agrárágazat digitalizációs felzárkóztatása, valamint a precíziós gazdálkodás megvalósítása a hazai termelésben.

Pályázati és projektmenedzsment üzletág vezető

Kovács Viktória

Vidékfejlesztési agrármérnök vagyok ,az elmúlt 10 évben mezőgazdasági pályázatírással és projektmenedzsmenttel foglalkoztam.  Számomra fontos, hogy minden gazdálkodó, üzemmérettől függetlenül, magas minőségű komplex szolgáltatást kapjon.

Szaktanácsadási üzletág vezető

Balogh Levente

Vidékfejlesztési agrármérnök, szaktanácsadó. Ügyfeleinket széleskörűen segíti az AKG pályázatok adminisztrációjában, agrár-közigazgatással, folyamatban lévő és új pályázatokkal kapcsolatban. Névjegyzéki mezőgazdasági szaktanácsadóként szántóföldi növénytermesztés, tápanyag gazdálkodás témakörében ad szaktanácsot.

Banki és biztosítási üzletág vezető

Nemesné Farkas Anita

Jogi szakokleveles közgazdász vagyok. 13 évet dolgoztam a bankszektorban vezetőként. Rengeteg tapasztalatot szereztem az ügyfelek és az ügyletek által és fontosnak tartom hogy teljes körűen látom át az ügyfelek helyzetét a gazdasági ismereteimnek köszönhetően. Munkám során elsődlegesnek az ügyfél igényekhez igazított megfelelő banki termékek kiválasztását tartom, hétköznapi érthető kommunikációval időt és energiát spórolva az Ügyfeleknek. 

Jogász

Dr. Nagy Zoltán

Polgári jog a gazdasági élet és a magánszféra szereplőinek viszonyában felmerülő szerződések (tervezetek) és egyéb okiratok véleményezése és szerkesztése, peres és nemperes eljárásokban jogi képviselet, választott bíróság előtti képviselet, gazdasági jog a gazdasági élet szereplőinek állandó jogi képviselete, társasági jog gazdasági társaságok alapítási és változásbejegyzési eljárása, fióktelepek és külföldi vállalkozások közvetlen kereskedelmi képviseleteinek létrehozása, tőkeemelés […]


Írjon szakértőnknek!