Mezőgazdasági hírek

Növényvédelmi Szakmérnök képzés a MATE Georgikon Campusán, Keszthelyen, a Balaton fővárosában

2022. június 15., szerda

A Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem Növényvédelmi Intézete posztgraduális képzés keretében lehetőséget nyújt agrárszakemberek számára növényvédelmi szakmérnöki szakon. A növényvédelmi szakmérnöki szakirányú továbbképzési szak magyar nyelvű, négy félévet felölelő levelező képzés. A képzés helyszíne a 225 éves keszthelyi Georgikon, amely Európa legpatinásabb agrárfelsőoktatási intézménye. A már munkahellyel rendelkező szakemberek számára kedvező gyakorlatorientált minőségi képzést és oktatási feltételeket kínálunk. A konzultációk időbeosztása kedvező, a tanév során havonta mindössze 3 napot (csütörtök, péntek, szombat) vesz igénybe.

A „növényvédelmi szakmérnök” felvételi követelménye az agrártudományok területén ötéves osztatlan egyetemi vagy MSc képzésben szerzett végzettség.

A szakirányú továbbképzésben megszerezhető szakképzettség neve „növényvédelmi szakmérnök”, amely feljogosít az I. forgalmi kategóriába tartozó növényvédő szerek teljes körű felhasználására.

A képzés 2022. szeptemberétől indul. A költségtérítés mértéke félévenként 220.000 Ft. A képzésre a jelentkezés 2022. augusztus 12-ig folyamatosan történik.

Az uni-mate.hu oldalon történő online jelentkezési laphoz a diploma másolatát és az önéletrajzot is csatolni szükséges.

Forrás: magyarmezogazdasag.hu