Mezőgazdasági hírek

Már elérhető a NAK Termékkereső előjelentkezési felülete

2023. április 26., szerda

Felhívjuk a gazdálkodók, élelmiszer-előállítók, piacszervezők és piacüzemeltetők figyelmét, hogy elindult a termékkeresőbe történő előjelentkezés a NAK portálján.

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a NAK Piackereső felülete a portálon hamarosan megszűnik, azonban lehetőség van a NAK Termékkereső felületébe önkéntes alapon átlépni, melyhez megnyitjuk az előjelentkezési felületet. A NAK Termékkereső a NAK portálon a termékek, gazdaságok, piacok, események népszerűsítésére szolgál, mely kereső felületen tudnak majd termékekre, szolgáltatásokra keresni a látogatók.

Amennyiben szeretnének a NAK Termékkereső felületén már az induláskor elérhetővé válni, akkor a linken kattintva a portálon megjelenő előjelentkezési felület kitöltse szükséges, hogy gazdasága, termékei, eseményei, valamint értékesítési lehetőségei már azonnal a közösség részese lehessen. A Termékkereső indulásáról a NAK értesítést küld a bejelentkezetteknek, indulást követően pedig saját fiókjukba történő belépést követően önállóan, saját magunk tudják majd megadott adataikat felvinni, módosítani, akár törölni.

Szándékunk, hogy az élelmiszerlánc minden szereplőjének érdeke érvényesüljön a mezőgazdasági termelőtől egészen a végfogyasztóig, valamint, hogy a NAK Termékkereső használatával minél szélesebb körben hazai eredetű élelmiszer kerüljön magyar honfitársaink asztalára ráirányítva a fogyasztók figyelmét a hazai termékek választásának fontosságára.

Célunk, hogy a rövid ellátási lánc és annak értékesítési formáival csökkenthető legyen az élelmiszerek szállítási útja és ezáltal a termelés, a feldolgozás és az értékesítés, valamint a fogyasztó a lehető legközelebb kerüljenek egymáshoz.

Forrás: agrotrend.hu