Mezőgazdasági hírek

Magyar Innovációs Nagydíj felhívás – „Alapkutatástól a piacig”

2021. január 8., péntek

A Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal (NKFI Hivatal) fontosnak tartja, hogy a magyar tudományos eredmények, illetve a projektek megvalósult eredményei a lehető legtöbb fórumon, a lehető legnagyobb nyilvánosságot kapják. Ezért figyelmébe ajánljuk a Magyar Innovációs Szövetség (MISZ) által meghirdetett Magyar Innovációs Nagydíj felhívás keretében pályázható, az NKFI Hivatal által alapított „Alapkutatástól a piacig” Innovációs Díjat.

A Magyar Innovációs Nagydíj mellett összesen hét kategóriában kaphatnak díjat  azok a Magyarországon bejegyzett társaságok, amelyek 2020-ban nagy jelentőségű innovációt valósítottak meg, és ennek révén kiemelkedő hasznot értek el.

Beadási határidő: 2021. február 10., 15 óra

A díjak ünnepélyes átadására 2021. áprilisában kerül sor.

A felhívás részleteit a jelen levélhez csatolt pályázati kiírás tartalmazza. További információk a MISZ honlapján érhetőek el:

https://www.innovacio.hu/3b_hu_felhivas.php

Úgy véljük, hogy a „Magyar Innovációs Nagydíj” pályázaton történő részvétel a tudományos kutatók, intézetek illetve vállalkozások számára remek alkalom az eredmények kommunikációjára és a kiválóság visszaigazolására is.

Forrás: agrotrend.hu