Mezőgazdasági hírek

Kik lesznek az idei Agrárszektor Konferencia sztárelőadói? – Itt a lista

2021. november 17., szerda

A vállalati, az államigazgatási és a pénzügyi szféra csúcselőadóit vonultatja fel az idei Agrárszektor Konferencia, amelyet december 9-10-én rendez meg Siófokon a Portfolio Csoport. A kétnapos rendezvényt Nagy István agrárminiszter nyitja meg.

Az agráriumban tevékenykedő vállalkozások sorsát alapvetően befolyásoló döntéshozók vesznek részt az idei Agrárszektor Konferencián, amely a vállalati, az államigazgatási és a pénzügyi szféra csúcsvezetőit egyaránt felvonultatja. A december 9-10-i kétnapos siófoki esemény megnyitó előadását Nagy István agrárminiszter tartja, összesen pedig több mint nyolcvan előadótól tudhatnak majd meg lényegi információkat a résztvevők.

A konferencia áttekintéséhez kattintson ide>>

A konferencián az államigazgatás vezetői mellett képviseltetik magukat az ágazatban meghatározó súllyal bíró agrárvállalkozások döntéshozói. A hallgatóság találkozhat többek között az inputanyag- és gépforgalmazók, illetve az állattenyésztésben, a növénytermelésben és az élelmiszeriparban érdekelt vállalatok prominenseivel. Az eseményen részt vesznek az agráriumot finanszírozó bankok és a szakmai-érdekképviseleti szervezetek vezetői is.

A rendezvényen – a nem végleges összesítés szerint – a következő eladók vesznek részt:

Államigazgatás:

Agrárgazdasági vállalati döntéshozók:

Inputgyártó és -forgalmazó cégek, gépkereskedők:

Pénzügyi intézmények vezetői:

Szakmai szervezetek, érdekképviseletek:

A konferencia előadóiról részletesebben itt tájékozódhat>>

A rendezvény azokat a témákat tűzi napirendre, amelyek az agrárium valamennyi szereplőjének gazdálkodását alapvetően befolyásolják, így az elhangzó információk hozzájárulhatnak ahhoz, hogy a vállalkozások sikeres gazdálkodási döntéseket hozzanak. A Portfolio Csoport a részvételhez a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara tagjainak 50 százalékos kedvezményt biztosít.

A jelentkezési feltételekért kattintson ide>> 

Forrás: agrarszektor.hu