Mezőgazdasági hírek

Egyedülálló programkínálat az idei Agrárszektor Konferencián

2021. október 15., péntek

Folyamatosan bővülő, egyedülálló szakmai programmal várja a hazai agrárium szereplőit az Agrárszektor Konferencia, amelyet december 9-10-én rendez meg Siófokon a Portfolio Csoport. A kétnapos eseményen a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) tagjai jelentős díjkedvezménnyel vehetnek részt.

Kilencedik alkalommal rendezi meg a Portfolio Csoport az Agrárszektor Konferenciát, amely a hazai agrárium egyik legrangosabb szakmai eseményének számít. A kétnapos rendezvénynek december 9-10-én a siófoki Hotel Azúr ad otthont.

A konferencia áttekintéséhez kattintson ide>>Az Agrárszektor Konferencia célja, hogy olyan naprakész információkat nyújtson, amelyeket a résztvevők felhasználhatnak eredményes gazdálkodási és üzleti döntéseikhez. Az esemény egyedülálló módon kínál átfogó tájékozódási lehetőséget az agrárgazdaság helyzetéről, és ad prognózisokat a támogatási, a finanszírozási, a piaci és az üzleti lehetőségekről, emellett napirendre veszi a legfontosabb szabályozási változásokat is.

A konferencia részletes programjáért kattintson ide>>

A rendezvény programja folyamatosan bővül, és várhatóan csaknem húsz kiemelt kerekasztal-beszélgetésben foglalkozik majd az agrárium legaktuálisabb és legégetőbb kérdéseivel. A felkért előadók között szerepel többek között Áder János köztársasági elnök, Nagy István agrárminiszter és Lázár János kormánybiztos is. Emellett a konferencián részt vesznek az üzleti és a pénzügyi szféra csúcsvezetői is.

A konferencia előadóiról itt tájékozódhat>>

Az esemény az agrárium minden résztvevőjének – így valamennyi méretű gazdálkodónak, élelmiszeripari cégnek, inputgyártónak, gépforgalmazónak, termékkereskedőnek, illetve államigazgatási és érdekképviseleti szakértőnek – hasznos és naprakész információkat nyújt. A Portfolio Csoport a konferenciarészvételhez a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara tagjainak 50 százalékos jegyvásárlási kedvezményt biztosít.

A jelentkezési feltételekért kattintson ide>>  

Forrás: agrarszektor.hu