Megjelenéseink

Hatalmas közönséget mozdított Meszesre az agrárnap

2018. február 16., péntek

A KoronaFM is beszámolt kalocsai szakmai napunkról:

Agrár szakmai napra várta a kecskeméti központú Agrárközösség kalocsai irodájának és az MKB-nak a szervezőcsapata a helyi és környékbeli érdeklődőket.

 

(fotók: Font Sándor – Facebook)

A termelőket, gazdákat, vállalkozókat megcélzó rendezvénynek a Kék Duna Vendéglő adott otthont, amelyet meg is töltött a rengeteg előadó és a több mint százhetven fős hallgatóság, akik pályázatoktól jogszabályi változásokon át a legkülönfélébb szolgáltatásokig számos területről kaptak tájékoztatást.

Szigeti Tamás szervező, az Agrárközösség kalocsai irodájának vezetője rendkívül sikeresnek értékeli az eseményt, hozzátéve, hogy a lemaradók minden elhangzott téma kapcsán fordulhatnak hozzájuk tájékoztatásért.

Szigeti Tamás, a kalocsai Agrárközösség iroda vezetője kiemelte, hogy pályázati szempontból izgalmas időszak áll a gazdák mögött, akik pedig nyertek beadványt, tevékeny év elé néznek.

Többek között ezek útveszőiben is iránymutatás volt a szerdai nap, legközelebb pedig a hagyományos kistényi rendezvény kapcsán hallhat majd a szélesebb közönség az Agrárközösségről – tette hozzá.