Biztosítások az Agrárközösségtől

 Miért  jár jobban, ha nálunk köti meg a biztosítását?

 

Egyedi és kedvezményes díjakat tudunk elérni a biztosítóknál. 

Egy kézben tartjuk biztosításait és figyeljük őket, idejében szólunk ha  kedvezményesebb lehetőség adódik.

Egy helyen intézhet mindent, nem kell több biztosítót végigjárjon.

Kár esetén teljes körű kár-ügyintézést végzünk, dedikált kárszakértővel és kiemelt kárügyintézéssel.


Milyen biztosításokkal foglalkozunk?

 

Növénybiztosítás

 

2019 utolsó negyedévében újra köthető lesz az őszi növénykultúrákra.  Díjtámogatási rendszerben is köthető, akár 65% állami támogatás igénylésével. Ne kockáztassa a termését, az utóbbi évek időjárása mellett szükség van növénybiztosításra és még támogatást is kaphat hozzá.

Utasbiztosítás

 

Biztonságban szeretné tölteni álmai nyaralását?  Kösse meg nálunk utasbiztosítását gyorsan és kényelmesen a világ bármely pontjára 10 percen belül.

Kötelező gépjármű felelősség biztosítás és Casco biztosítás

 

 Kötelező biztosítás: kedvező díjak, gyors ügyintézés. Önnel is  megeshet, hogy kárt szenved értékes gépjárműve. Előfordulhat lopás rongálás, de a probléma bekövetkezhet az ön hibájából is. A casco biztosítás az ilyen típusú károk esetén nyújt segítséget. Kgfb és Casco biztosítási kalkulátorunk segít meghozni a legjobb döntést, Ön megnézi és kiválasztja a legmegfelelőbb ajánlatot.

Lakásbiztosítás

 

 A lakásbiztosítás – többek között – megtéríti Önnek a tűz, a robbanás, a különböző meteorológia események, a betöréses lopás és rablás esetén keletkező károkat és további több választható kiegészítő biztosítással egyedi igényeire szabhatja az Ön számára tökéletes lakásbiztosítást. Tudta, hogy lakásbiztosítása mellé kiegészítőként köthet baleseti és kórházi ellátásra is biztosítást? 

Vagyonbiztosítás

 

A vagyonbiztosítás téríti a kárt valamely vagyontárgy (telephely, üzem, stb), vagyoncsoport vagy vagyoni érdek (pl. jog, felelősség ) véletlen károsító eseménye esetén pl.: üzemszünet miatti kiesések. Vagyoni kárainak fedezetére a tényleges kockázatkezelési igények szerinti vagyonbiztosítási csomag állítható össze. A tűz és elemi károk biztosítása mellett olyan kiegészítő biztosítások is választhatók, amelyek a biztosítható vagyoni kockázatok szinte teljes körére fedezetet nyújtanak. Mondja el mire keres megnyugtató biztosítást, és mi már intézzük is!

Nyugdíj megtakarítások

 

Nem mindegy, hogy a nyugdíjas évek aktív pihenéssel, a családdal telnek vagy számolgatással, munkával és nehézségekkel. Legyenek olyanok a nyugdíjas napok, mint május elseje. Emlékezzen a sok munkával eltöltött napra, de ne szűkölködjön. Ön szerint segít, ha elülteti a keresetét is? Egyszer majd lehet kinő? Nem fog. Ne várja meg hogy nyugdíjas évei megélhetési harcban és küzdelemmel teljenek.  Egyszerűbb mint a matek!!! Gondoskodjunk együtt a nyugdíjas éveink biztonságáról, számoljunk-kalkuláljunk együtt és tervezzük meg a biztos nyugdíját.

Egészségbiztosítások

 

Világszínvonalú egészségügyi ellátás sorban állás nélkül külföldön is, az Ön és családja egészségéért. VIP járóbeteg ellátás hazánkban akár egy kávé áráért:  napi 270,- Ft-ért. Hálapénz és várólista nélkül veheti igénybe a legmodernebb egészségügyi szolgáltatásokat.

 

Biztosítsa családja jövőjét!

 

Családi védelem? Egyszerűbb, mint gondolná! Az életbiztosítás segítségével Ön már akár középtávú céljainak is megfelelő, jövedelmező befektetési lehetőségekhez juthat! Gondoskodjon gyermeke jövőjéről legyen szó akár továbbtanulásról, lakásvásárlásról vagy az élete beindításáról!

 

Farkas Anita

06-30-333-2025

 

KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT!

 

Adja meg adatait az alábbi űrlapon!

 

EGY MUNKANAPON BELÜL MÁR AZ ÖN BIZTOSÍTÁSÁT INTÉZZÜK!

Orcsik Melinda

06-70-613-9667