Bevétel, ha esik, ha fúj? Itt található!

 

 

BIZTOSÍTÁSOK GAZDÁKNAK! KÉRJEN TÁJÉKOZTATÁST A LAP ALJÁN!

 

Növénybiztosítás

Május 31-vel bezárólag egy sikeres növénybiztosítási időszakon vagyunk túl. Egyre több gazda ismerte fel és használta ki a növénybiztosítás adta lehetőségeket és előnyöket. A tapasztalatunk viszont az, hogy a gazdák még mindig nem ismerik a terméket és legtöbbször azért mondják azt, hogy nem kötnek, mert szóbeszéd és hallomás alapján negatív ismereteik vannak, vagy korábban olyan alkusznál kötöttek, aki nem tájékoztatta őket teljes körűen és nem magyarázta el a terméket nekik csak megkötötte és azt sem tudták mire és hogyan fizet hogyan működik. Bárki, akivel leültünk és megismertettük, elmagyaráztuk a terméket teljesen máshogy gondolkodott már róla és az esetek 80 %-ban élt is a lehetőséggel. További pozitív dolog még az idei évet illetően, hogy több sikeres kár rendezésen vagyunk túl, mely esetekben a biztosító megfelelő kártérítést fizetett.(Például jégkár térítés: 923.000,- ft, 6.900.000,-ft, 8.700.000,-ft és viharkár 102.000,-ft)

Fontos, hogy a növénybiztosítás díjtámogatási rendszerben is köthető, Ne hagyják ki ezt a lehetőséget. Ha tavaszi szezonban elfelejtette megkötni növénybiztosítását, keressen meg bennünket ősszel, ne kockáztassa a termését, hiszen láthatja, hogy ilyen szélsőséges időjárás mellett szükség van növénybiztosításra és Önök 70% állami támogatást kaphatnak a biztosítási díjukra.

Kötelező gépjármű felelősség biztosítás és Casco

Kötelező biztosítás: kedvező díjak, gyors ügyintézés. Kgfb és Casco biztosítási kalkulátorunk segít meghozni a legjobb döntést, az ügyfél megnézheti és kiválaszthatja a számára legmegfelelőbb ajánlatot.

Lakásbiztosítás

Számos kár érheti otthonát és az otthonában tárolt ingóságait. A lakásbiztosítás – többek között – megtéríti Önnek a tűz, a robbanás, a különböző meteorológia események, a betöréses lopás és rablás esetén keletkező károkat és további több választható kiegészítő biztosítással egyedi igényeire szabhatja az Ön számára tökéletes lakásbiztosítást. Tudta, hogy lakásbiztosítása mellé kiegészítőként köthet baleseti és kórházi ellátásra is biztosítást? Keressen bennünket, hogy személyesen további információk átadásában, tarifálásban tudunk Önnek segíteni.

Vagyonbiztosítás

Sok esetben tapasztaljuk, hogy gazdálkodó ügyfeleink nem rendelkeznek vagyonbiztosítással a meglévő telephelyük tekintetében, vagy régi nem megfelelő a biztosításuk és kár esetén nehéz helyzetbe kerülnek. A vagyonbiztosítás olyan biztosítás, amelynek tárgya valamely vagyontárgy (telephely, üzem, stb), vagyoncsoport vagy vagyoni érdek (pl. jog, felelősség ) véletlen károsító eseményből származó kárának megtérítése. Vagyoni kárainak fedezetére a tényleges kockázatkezelési igények szerinti vagyonbiztosítási csomag állítható össze ügyfeleink részére. A tűz és elemi károk biztosítása mellett olyan kiegészítő biztosítások is választhatók ügyfeleink számára, amelyek a biztosítható vagyoni kockázatok szinte teljes körére fedezetet nyújtanak.

Nyugdíj megtakarítások

Biztos hogy jó döntés a struccpolitika, ha a saját jövőnk a kérdés? Nem mindegy, hogy a nyugdíjas évek pihenéssel és nyugalommal telnek vagy számolgatással, munkával és nehézségekkel. Legyenek olyanok a nyugdíjas napok, mint május elseje. Emlékezzen a sok munkával eltöltött napra, de ne szűkölködjön. Gondoskodjunk együtt a nyugdíjas éveink biztonságáról, számoljunk-kalkuláljunk együtt és tervezzük meg a biztos nyugdíját. Ön szerint segít, ha elülteti a keresetét is? Egyszer majd lehet kinő? Nem ez a megoldás a biztos nyugdíjas évekre. Ne várja meg hogy nyugdíjas évei megélhetési harcban és küzdelemmel teljenek. Könnyen elúszhatnak az évek és a pénz is és nem lesz megfelelő nyugdíja, ne hagyja elúszni a lehetőséget. Egyszerűbb mint a matek!!! Kiszámítható nyugdíjas éveket szeretne, keressen minket. Évi egyszeri díjfizetéssel már gondoskodhatunk a megfelelő nyugdíjunk megvalósításáról.

Egészségbiztosítások

Világszínvonalú egyészségügyi ellátás sorban állás nélkül külföldön is családja egészségéért, VIP járóbeteg ellátás hazánkban akár egy napi kávé áráért , azaz napi 270,- Ft ért. Hálapénz és várólista nélkül veheti igénybe a legmodernebb egészségügyi szolgáltatásokat.

Családunk jövőjének biztonsága

Családi védelem? Egyszerűbb, mint gondolná! Az életbiztosítás segítségével Ön már akár középtávú céljainak is megfelelő, jövedelmező befektetési lehetőségekhez juthat! Gondoskodjon gyermek jövőjéről legyen szó akár továbbtanulásról, lakásvásárlásról vagy az élete beindításáról.

Megversenyeztetjük Önöknek a biztosító társaságokat és több ajánlatot készítünk. Egy kézben tartjuk biztosításait és figyeljük őket. Kár esetén teljes körű kárügyintézést végzünk, dedikált kárszakértővel és kiemelt kárügyintézéssel.

Amennyiben bármely fenti termék kapcsán kérdése lenne, segítünk Önnek, díjmentesen ajánlatokat készítünk.

 


 

Orcsik Melinda

A gazdák biztosítási szakértője

BIZTOSÍTSA BEVÉTELEIT!

 

Adja meg adatait az alábbi űrlapon!

 

HÁROM MUNKANAPON BELÜL MÁR AZ ÖN BIZTOSÍTÁSÁT INTÉZEM!

Adja meg adatait az alábbi űrlapon!
[Csak számokat használjon kötőjelek nélkül]]


Adatkezelési szabályzat