Precíziós szaktanácsadó

ÁLLÁSLEHETŐSÉG AZ AGRÁRKÖZÖSSÉGNÉL

Kik vagyunk mi?

Az Agrárközösség Magyarország vezető mezőgazdasági tanácsadó cége. Éves szinten több mint 500 pályázatot kezelünk és a Vidékfejlesztési pályázatok legmagasabb szintű szakértői vagyunk. Pályázati üzletágunk szinergiában dolgozik a szaktanácsadói és könyvelési üzletágunkkal. A pályázatok tervezésétől a teljes megvalósításon át képviseljük ügyfeleinket 80% fölötti nyerési aránnyal. Szaktanácsadói csapatunk éves szinten több mint 30 000 hektárt szaktanácsol. A legmodernebb egyedi fejlesztésű farmmenedzsment szoftverrel dolgozunk és célunk a Magyar agrárdigitalizáció elősegítése. 

Miért csináljuk?

Azon és azért dolgozunk, hogy a nagyok mellett a közepes és a kisebb gazdaságok is szakértő segítséget és folyamatos támogatást kapjanak az agrárdigitalizációs átállásban. Az elmúlt 5 évben nagy hangsúlyt fektettünk a gazdáknak szóló oktató tájékoztató rendezvényekre, személyes tanácsadási szolgáltatásokra és mostanára látjuk azt a potenciált a gazdálkodói ügyfélkörünkben, ami szükségessé teszi szaktanácsadói csapatunk bővítését precíziós vonalon

Keressük precíziós szaktanácsadó munkatársunkat, aki szeretne a szakma egyik legnagyobb és legsikeresebb cégénél dolgozni, Budapesten vagy Kecskeméten.

Kit keresünk?

Lelkes, az agrárigitalizáció iránt elhivatott tanulni, fejlődni akaró szakembert, akit motivál egy jó hangulatú szakmai csapat, a változatos feladatok, a támogató munkahelyi légkör és az, hogy szezononként több gazdaság életébe láthat bele, rengeteg tudást, tapasztalatot szedhet magára.

Várjuk megtisztelő jelentkezésed az info@agrarkozosseg.hu e-mail címre.

Az álláshirdetés szövege itt érhető el:

https://agrarkozosseg.hu/precizios-szaktanacsado-kollegat-keresunk-budapestre-vagy-kecskemetre/