Pályázatírás, Projektmenedzsment

 

Pályázatírás

Pályázatíró csapatunk felépítésénél törekedtünk arra, hogy munkatársaink elméleti és gyakorlati tapasztalatokkal is rendelkezzenek a mezőgazdaság területén. Ennek köszönhetően juthattunk el oda, hogy szakérőink nem pusztán a megadott információk alapján készítenek el egy kérelmet, hanem együtt gondolkodnak a gazdálkodókkal, így a gyakorlatban is jól működő ötletekkel tudják őket ellátni, mindezt úgy, hogy a pályázati anyagot bírálat szempontjából a lehető legkedvezőbben állítsák össze. Célunk, hogy gazdálkodóink ne csak a támogatói okirat kézbesítésének örömeit tudják megélni, hanem az által magasabb hozzáadott értéket képviselő gazdaság büszke vezetői legyenek, ezzel biztosítva maguknak és családjuknak a megfelelő életszínvonalat.

Az elmúlt években közel 2000 benyújtott pályázattal tudtuk gazdálkodóinknak biztosítani a fejlődés lehetőségét. Ügyfelünkként nem csak pályázatírót kap, hanem egy teljesa mezőgazdaság területén profi – szakértői csapatot, akik segítik a pályázati szándéktól a fenntartási időszak végéig az álmok megvalósítását. Ügyfeleinknek elnyert támogatás összeg már 4 Mrd forint felett jár. Célunk az Új Vidékfejlesztési Program (2013-2020) pályázatainak elbírálását követően, hogy ez az összeg elérje a 7 milliárd forintot.

Projektmenedzsment

Egy támogatás elnyerése csak a kezdet. A beruházások és vállalt kötelezettségek megvalósítására rendelkezésre álló, maximum 24 hónap alatt rengeteg változás történhet a leírtakhoz képest. Projektmenedzsment üzletágunkat, amit nem csak meglévő – Agrárközösség – ügyfelek számára nyújtunk, mivel sokan maradnak pályázatíró nélkül, miután a sikerdíjat megtérítették a korábban segítséget nyújtónak.

Miért válasszon minket?

  • Mi elkészítjük Ön helyett a beszámolókat, monitoring jelentéseket, hiánypótlásokat,  vis maior jelentéseket, kifizetési kérelmeket
  • Lehetőség nyílik tanácsadásra a projekt pénzügyi és szakmai megvalósításával kapcsolatban
  • Helyszíni szemléken a személyes részvételre számíthat, a projekt adminisztrációjának képviseletére, és sok más, a projekthez kapcsolható szolgáltatás igénybevételére.

Az idei évtől portfoliónkat közbeszerzési eljárás lefolytatásával is bővítettük, így tudunk teljes körű segítséget nyújtani legyen szó kis-, közepes- vagy nagyméretű gazdaságról.

Forduljon bizalommal szakértőinkhez és a pozitív támogatói döntéskor átélt örömöt garantálni fogjuk a kötelezettségek lejárata után is!

 


Török Zoltán
Pályázati szakértő
2008-ban szerzett pályázatírói képesítésem óta több mint 2000 benyújtott pályázat áll mögöttem és pályázatíró csapatom mögött. Eredményességünk a széles piaci ismereteknek és szakterületeink összehangolt munkájának köszönhető. Személyes tapasztalataim azt mutatják, ha nem fektetünk elég hangsúlyt az elő és utómunkálatokra, akkor egy nyertes pályázattal csak terhet vesz a vállára a pályázó. Ügyfelünkként nem csak egy pályázatírót kap, hanem egy teljes –mezőgazdaság területén profi – szakértői csapatot.
Szakterületek: mezőgazdasági pályázatok, projektmenedzsment (pályázatok lebonyolítása), jelentések, kifizetési kérelmek készítése, tanácsadás
+36 70 424 4070 torokzoltan4@gmail.com

Pályázatírás

Pályázati tanácsadás

Közbeszerzési eljárások lefolytatása

Projektmenedzsment

Aktuális pályázatok

2021. október 14., csütörtök
Nem mezőgazdasági tevékenységek diverzifikációja – Vidéki turizmus fejlesztése
  Mikrovállalkozó gazdákat, őstermelőket támogatnak a vidéki turizmus fejlesztésére  Török Zoltán pályázati...
Tovább
2021. szeptember 9., csütörtök
Az Országos Magyar Vadászkamara 2022/2023. vadászati évre szóló pályázati felhívása az Országos Vadgazdálkodási Alapból finanszírozható tevékenységek támogatására
  Támogatás a szabad területi vadgazdálkodás feltételeinek és környezeti hatékonyságának javítására  Akár 2000000...
Tovább
További pályázatok

További szolgáltatásaink

Könyvelés

Részletek

Szaktanácsadás

Részletek

Pályázatírás, Projekt menedzsment

Részletek

Szakmai Rendezvények

Részletek

Gazdasági adminisztráció

Részletek

Növényvédelem

Részletek

Agrárfinanszírozás

Részletek
Share