Pályázatírás, Projektmenedzsment

 

Pályázatírás

Pályázatíró csapatunk felépítésénél törekedtünk arra, hogy munkatársaink elméleti és gyakorlati tapasztalatokkal is rendelkezzenek a mezőgazdaság területén. Ennek köszönhetően juthattunk el oda, hogy szakérőink nem pusztán a megadott információk alapján készítenek el egy kérelmet, hanem együtt gondolkodnak a gazdálkodókkal, így a gyakorlatban is jól működő ötletekkel tudják őket ellátni, mindezt úgy, hogy a pályázati anyagot bírálat szempontjából a lehető legkedvezőbben állítsák össze. Célunk, hogy gazdálkodóink ne csak a támogatói okirat kézbesítésének örömeit tudják megélni, hanem az által magasabb hozzáadott értéket képviselő gazdaság büszke vezetői legyenek, ezzel biztosítva maguknak és családjuknak a megfelelő életszínvonalat.

Az elmúlt években közel 2000 benyújtott pályázattal tudtuk gazdálkodóinknak biztosítani a fejlődés lehetőségét. Ügyfelünkként nem csak pályázatírót kap, hanem egy teljesa mezőgazdaság területén profi – szakértői csapatot, akik segítik a pályázati szándéktól a fenntartási időszak végéig az álmok megvalósítását. Ügyfeleinknek elnyert támogatás összeg már 8 Mrd forint felett jár. Célunk az Új Vidékfejlesztési Program (2013-2020) pályázatainak elbírálását követően, hogy ez az összeg elérje a 12 milliárd forintot.

Projektmenedzsment

Egy támogatás elnyerése csak a kezdet. A beruházások és vállalt kötelezettségek megvalósítására rendelkezésre álló, maximum 24 hónap alatt rengeteg változás történhet a leírtakhoz képest. Projektmenedzsment üzletágunkat, amit nem csak meglévő – Agrárközösség – ügyfelek számára nyújtunk, mivel sokan maradnak pályázatíró nélkül, miután a sikerdíjat megtérítették a korábban segítséget nyújtónak.

Miért válasszon minket?

  • Mi elkészítjük Ön helyett a beszámolókat, monitoring jelentéseket, hiánypótlásokat,  vis maior jelentéseket, kifizetési kérelmeket
  • A megvalósítás ideje alatt rengeteg tényező befolyásolhatja a tervek szerinti megvalósíthatóságot, ilyen esetekben segítünk a szükséges módosítások, adminisztrációk elvégzésében, így nem kell azon izgulnia, hogy szankcionálják, esetleg elveszíti a teljes támogatását
  • Amennyiben támogatott építés projektjét érinti az országos építőipari anyag ár emelkedés, úgy segítünk abban, hogy a megemelkedett árakhoz igazítjuk a támogatási összeget, így nem csupán saját erőből fogja tudni finanszírozni a többletköltséget
  • Lehetőség nyílik tanácsadásra a projekt pénzügyi és szakmai megvalósításával kapcsolatban
  • Helyszíni szemléken a személyes részvételre számíthat, a projekt adminisztrációjának képviseletére, és sok más, a projekthez kapcsolható szolgáltatás igénybevételére.

Az idei évtől portfoliónkat közbeszerzési eljárás lefolytatásával is bővítettük, így tudunk teljes körű segítséget nyújtani legyen szó kis-, közepes- vagy nagyméretű gazdaságról.

Forduljon bizalommal szakértőinkhez és a pozitív támogatói döntéskor átélt örömöt garantálni fogjuk a kötelezettségek lejárata után is!


Török Zoltán
Pályázati szakértő
2008-ban szerzett pályázatírói képesítésem óta több mint 2000 benyújtott pályázat áll mögöttem és pályázatíró csapatom mögött. Eredményességünk a széles piaci ismereteknek és szakterületeink összehangolt munkájának köszönhető. Személyes tapasztalataim azt mutatják, ha nem fektetünk elég hangsúlyt az elő és utómunkálatokra, akkor egy nyertes pályázattal csak terhet vesz a vállára a pályázó. Ügyfelünkként nem csak egy pályázatírót kap, hanem egy teljes –mezőgazdaság területén profi – szakértői csapatot.
Szakterületek: mezőgazdasági pályázatok, projektmenedzsment (pályázatok lebonyolítása), jelentések, kifizetési kérelmek készítése, tanácsadás
+36 70 424 4070 zoltan@agrarkozosseg.hu

Pályázatírás

Pályázati tanácsadás

Közbeszerzési eljárások lefolytatása

Projektmenedzsment

Aktuális pályázatok

2018. május 31., csütörtök
Tanyák háztartási léptékű villamos energia és vízellátás, valamint szennyvíz kezelési fejlesztései
HA A RÉSZLETEK ÉRDEKLIK GÖRGESSEN LEJJEBB, HA INKÁBB MOST RÖGTÖN A TETTEK MEZEJÉRE LÉPNE, AKKOR KÉRJEN VISSZAHÍVÁST...
Tovább
2016. május 13., péntek
A mezőgazdasági vízgazdálkodási ágazat fejlesztése
  Tudta, hogy sokkal egyszerűbb most pályázni mint két éve Olvassa el a pályázattal kapcsolatos könnyítésekről szóló...
Tovább
További pályázatok

További szolgáltatásaink

Könyvelés

Részletek

Szaktanácsadás

Részletek

Pályázatírás, Projekt menedzsment

Részletek

Szakmai Rendezvények

Részletek

Gazdasági adminisztráció

Részletek

Növényvédelem

Részletek

Agrárfinanszírozás

Részletek