Felhasználóbarát, könnyen kezelhető térinformatikai szoftver a mezőgazdaságban, magyar nyelven!
Váljon a precíziós gazdálkodás szakértőjévé és érjen el hozam növekedést kevesebb input anyag felhasználásával!
Gondot jelent a gépekből való adatbetöltés?
Szeretné a szakértői dokumentumait, térképeit egy helyen kezelni?

Nem tudja hogyan kell egy határfájlt vagy kijuttatási térképet betölteni a traktorra? Nincs hol kiértékelni a hozamtérképeket? Diverz és heterogén a gépparkja, ami miatt nehézkes a gépek közötti adatfolyam? Ezekben és még sok másban lehet segítségére az SMS Basic térinformatikai szoftver!

Vásárolja meg Nálunk a licencét!
Ma egy gazdaság sikerességéhez elengedhetetlen a megfelelő adatkezelés, a folyamatos precíz és alapos döntéshozatal, az SMS Basic ehhez nyújt egész éves döntéstámogatást.
,,Óriási segítség a gazdaságomban”
FŐBB FUNKCIÓI
Ma egy gazdaság sikerességéhez elengedhetetlen a megfelelő adatkezelés, a folyamatos precíz és alapos döntéshozatal, az SMS Basic ehhez nyújt egész éves döntéstámogatást
Talajmonitoring
Vetés tervezés
Növénytermesztési beavatkozások
Betakarítás
Mezőgazdasági gépek
AgFiniti – az AgLeader felhőszolgáltatása
Döntéstámogatás és jelentések

SMS Basic szoftver licenc

$995
SMS Basic szoftver
Tekintse meg az alkalmazást
GYIK
Gyakran Ismételt Kérdések

Röviden: Tegnap. Hosszabban: Ma már a számítógép és szoftverhasználat kikerülhetetlen eleme a mezőgazdaságnak. Valamilyen szoftveres megoldásra szükség lesz a gazdaságban. Szerintünk a legjobb és legegyszerűbb erre a célra az SMS Basic szoftver, ezért amint lehetséges érdemes vele foglalkozni. Még ma is sokszor találkozni olyan gazdával, aki rendelkezik adatokkal a gazdaságáról, de nem tudta eddig feldolgozni azokat, sőt, nem csinált soha pénzt ezen adatok segítségével. Ne hagyja ki, ma már ez könnyen lehetséges.

Akár egy táblától! Nem a gazdaságméret fontos, hanem a tudatosság. Ha szeretné az adatait tudatosan kezelni (szakértői dokumentumok, gépeken keletkezett adatok stb.) és azokból anyagi hasznot és hozamnövekedést kovácsolni, érdemes belevágni.

Az Agrárközösség Precíziós Akadémia képzésén lehetőség van részt venni gyakorlati SMS Basic oktatáson, ahol az alapvető funkciókról, térképelemzésről, kijuttatási térképek létrehozásáról, exportjáról és sok másról lesz még szó.

Igen! Amennyiben a Precíziós Akadémiánál bővebben és a gazdasága kényelmében szeretne velünk tanulni, úgy személyre szabott oktatás keretein belül 4+4+4 órás szekciókra bontva is megteheti. A személyes alkalommal a szoftver telepítése, alapfunkciói és konfigurációja megismertetéséről lesz szó, a további két alkalommal pedig online mélyülünk el a használatában.

Szinte minden esetben a válasz igen!

Azt látjuk, hogy mindig minden gazdaságban lehet gazdaságosan eredményeket javítani (azaz többet hoz, mint amennyibe kerül). A döntéstámogató rendszerek segítenek, hogy a legjobb döntéseket hozzunk a gazdálkodás során. A lényeg: Maximalizálhassuk a hozamainkat, nőjön a profitunk, közben pedig a költségeink csökkentjenek. Az SMS Basic és szakértőink segítségével ez lehetséges.

64 bites rendszer, 1 GHz-es processzor vagy magasabb, Windows 10 vagy újabb, 256 MB RAM vagy több, 4 GB háttértár.

,,Óriási segítség a gazdaságomban”
Miért pont nálunk?
Vásárolja meg Nálunk a licencét!
Ma egy gazdaság sikerességéhez elengedhetetlen a megfelelő adatkezelés, a folyamatos precíz és alapos döntéshozatal, az SMS Basic ehhez nyújt egész éves döntéstámogatást.
Akiknek már segítettünk
Ügyfeleink visszajelzései
Támogatjuk céljai megvalósítását
Vegye fel velünk a kapcsolatot!

További részletekkel kapcsolatban jelentkezzen űrlapunkon keresztül, vagy keressen bennünket az alábbi elérhetőségeink egyikén!

Felkeltettük érdeklődését?
Adja meg elérhetőségeit,
és szakértőnk visszahívja Önt!