AKG-n vagy ÖKO-n nyert és nincsen szaktanácsadója?

Ezeket fontos tudnia!

Azt tapasztaljuk, hogy azok a gazdák, akik AKG vagy ÖKO pályázaton nyertek és nem segíti őket szaktanácsadó, sokszor nehézkesen, vagy nem tudják betartani támogatásért cserébe vállalt gazdálkodási feltételeket. Akinél pedig nem teljesülnek a vállalt vetésszerkezeti előírások ott sajnos könyörtelenül visszavonják a támogatási összeg egy részét.

Ha helyszíni ellenőrzés van, akkor a sok gazdaságbeli teendő mellett kevés idő jut arra, hogy minden össze legyen készítve mire az ellenőr odaér a gazdához. Ha az ellenőr esetleg hiányosságot talál, még akkor sincs veszve minden, akár még az ellenőrzés közben is lehet javítani, csak tudni kell hogyan! Ehhez viszont kell a rutin a dokumentumok töltésében, meg az ellenőrőkkel való tárgyalásban. Enélkül nem megy, és az eredmény megint csak szankció.

Gazdaként épp elég az időjárással, input anyagokkal, gépészettel, felvásárlókkal boldogulni, ember legyen a talpán, aki emellett még minden határidőt is észben tud tartani! Az AKGhoz, ÖKOhoz pedig van határidő bőven! Küzedelmes mindent egyedül vinni.

Úgy érzi jól jönne egy rutinos segítő kéz, aki segít betartani a vállalásokat? Aki tárgyal az ellenőrökkel Ön helyett? Aki észben tartja az összes határidőt és mindenről idejében szól Önnek?

Kérjen ingyenes konzultációt kollégáinktól!

Tisztelet a Gazdáknak!

Adja meg adatait és kollégáink 4 munkanapon belül visszahívják!