Agrárközösség kártya

Legyen az Ön cége is Agrárközösség kártya elfogadóhely!

Legyen Ön is tagja Magyarország legnagyobb mezőgazdasági közösségének, és hozza ki a maximumot gazdaságából.


Elfogadóhelyeink listája

Ügyfeleink véleménye

Köszönöm a segítséget, hogy szóltak, olcsóbban intézhetem a banki dolgaimat az MKB-nál. Jobb ajánlatot kaptam az Agrárközösségen keresztül, mint a bankfiókban. Meglepődtem, de örülök, hogy most 10 %-kal kevesebbet fizetek.

Lajos, állattenyésztő, Szolnok

Köszönöm, hogy szóltatok az energetikai pálázatról, nincs időm a felhívásokat bújni naphosszat. Így viszont idejében el tudtuk kezdeni összeszedni ami a pályázathoz kell és tudtam pályázni.

Katalin, kertész Mórahalom

Szuper a MOL Partner kártya, az egész családnak kértünk, azóta mindenki olcsóbban tankol!

Péter, őstermelő,

Kiskunhalas

Mind az ötünk előfizetését áthoztam az Agrárközösség flottába, azt számoltuk, ezzel éves szinten 127 000 forintot spórolunk, azért az nem kevés, köszönöm, hogy szóltatok erről a lehetőségről.

Zsuzsa, családi gazdálkodó

Dánszentmiklós

Nagyon szépen köszönöm hogy segítettetek eligazodni a támogatási kérelmemmel kapcsolatban, hálás vagyok a precíz munkáért, sok segítségért.

Ágnes, fiatal gazda

Bónuszok az agrárközösség kártyához

Agrárközösség kártyája mellé most 5 MOL Partner Kártyát rendelhet!

Literenként 7-17 ft kedvezménnyel tankolhatnak Ön és kollégái vagy szerettei az ország egész területén, bármely MOL kútnál. Nem kell egyenleget feltölteni, csak vigye magával a kártyát és mutassa be tankolásnál bármilyen üzemanyagból azonnali kedvezmény!

Partnerünk a Vodafone kiemelt kedvezményeket biztosít Agrárközösség kártya birtokosainknak! Tarifák már 1990 Ft+ÁFA áron.

Szeretnék csatlakozni

Küldetésünk

2013 óta segítünk a mezőgazdasági vállalkozóknak gazdaságuk fejlesztésében, hogy nekik csak a gazdálkodással kelljen foglalkozni. Ami az irodában zajlik azt a mi szakértői csapatunk biztosítja magas színvonalon.
Több mint ezer gazdálkodó már nyugodtan alszik, hiszen megbízható szakértőktől kap folyamatosan pontos és hiteles tájékoztatást.

Török Gyula

Ügyvezető

Miért hisszük, hogy nálunk jó kezekben van gazdasága?

Sok ügyfelünk járt abban a cipőben , hogy más-más szolgáltatóhoz ment könyvelésért, pályázatért, mezőgazdasági szaktanácsadásért, jogi segítségért és amikor egy konkrét ügyben összegezni kellett a szakértőktől kapott véleményeket, válaszokat a végén még tanácstalanabb lett, mint mielőtt kérdést tett volna fel.

Az évek során annyi ilyen történetet hallottunk, hogy úgy döntöttünk, létrehozunk egy közösséget mezőgazdasági vállalkozóknak, ahová bizalommal fordulhatnak. Ahol pontos, hiteles tájékoztatást kapnak. Szakértőink 100 %-ig megbízhatóak, saját területükön szaktekintélyek.

 

Az M1 televízió Magyar gazda műsora már sokadszorra kéri fel szakértőinket, hogy nyilatkozzanak  adózási, pályázati témában. Szakértőink cikkei számos országos szaklapban jelennek meg: Agrárunió, Agro Napló Magyar Mezsgye, Haszon Agrár. Szakmai napjainkra sorozatosan több száz gazda jön el.  5 irodánkkal az egész országban szolgáltatunk, 2017-ben több mint 1200 szerződött ügyfelünk volt.

És nem utolsósorban mert közösségként hatékonyabb érdek képviseletet nyújtunk, mintha egyedül birkózna az adminisztrációs ügyekkel. Mert ha Ön is tagunk lesz egyedi előnyökhöz jut és százezrekben-milliókban mérhető, hogy évente mennyit spórol. Jól hangzik ugye? Ön miért maradna ki mindebből a jóból?

 

Share