Szakértőnk válaszol

Mezőgazdasági szaktanácsadó

Balogh Levente

Vidékfejlesztési agrármérnök, szaktanácsadó. Ügyfeleinket széleskörűen segíti az AKG pályázatok adminisztrációjában, agrár-közigazgatással, folyamatban lévő és új pályázatokkal kapcsolatban. Névjegyzéki mezőgazdasági szaktanácsadóként szántóföldi növénytermesztés, tápanyag gazdálkodás témakörében ad szaktanácsot.

Szakértőnk válaszol

Adószakértő

Törökné Rácz Erzsébet

35 éve agrárközgazdász, 16 évig mezőgazdasági gépgyártó vállalatoknál gazdasági vezetőként, 19 évig a Békés Megyei Agrárkamara titkáraként dolgozott. Mérlegképes könyvelő és könyvvizsgáló, adószakértő.

Szakértőnk válaszol

Pályázati szakértő

Török Zoltán

2008-ban szerzett pályázatírói képesítése óta több mint 2000 benyújtott pályázat fűződik a nevéhez. Az eredményesség a gondos elő-és
utómunkának köszönhető, amely a pályázatok szerves része.

Szakértőnk válaszol

Banki és biztosítási üzletág vezető

Farkas Anita

Jogi szakokleveles közgazdász vagyok. 13 évet dolgoztam a bankszektorban vezetőként. Rengeteg tapasztalatot szereztem az ügyfelek és az ügyletek által és fontosnak tartom hogy teljes körűen látom át az ügyfelek helyzetét a gazdasági ismereteimnek köszönhetően. Munkám során elsődlegesnek az ügyfél igényekhez igazított megfelelő banki termékek kiválasztását tartom, hétköznapi érthető kommunikációval időt és energiát spórolva az Ügyfeleknek. 

Szakértőnk válaszol

Ügyvezető

Török Gyula

10 éve vállalati tanácsadó, ezalatt több mint 2.500 ügyfélnek segített vállalati kérdésekben. Napi szinten több száz mezőgazdasági vállalkozónak nyújt szakmai támogatást az Agrárközösség csapatával a mezőgazdaság minden
területén.

Szakértőnk válaszol

Jogi szakértő

Dr. Vörös Balázs

Szakmai érdeklődésem kifejezetten az agrárjog, ingatlanjog, társasági jog, a munkajog (2016-ban a Pécsi Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Karán szervezett munkajogi szakjogász mesterképzést is eredményesen elvégeztem), illetve a polgári jog területére terjed ki.

Szakértőnk válaszol

Jelentkezzen, elmondjuk a részleteket!

KertészetÁllattenyésztésNövénytermesztésFeldolgozásEgyéb

Share