MOL Partner Kártya Agrárközösség kártya birtokosoknak

Agrárközösség kártyája mellé most 5 darab MOL Partner Kártyát rendelhet!

Tankoljanak olcsóbban!

 

Tankoljon 6-11 Ft/l-el olcsóbban! Igényeljen MOL Partner Kártyát és minden magyarországi MOL töltőállomáson az üzemanyagok töltőállomási árából: bruttó 6 Ft/l, a prémium üzemanyagokból 11 Ft/l kedvezményt kap ha tankolásnál bemutatja MOL Partner Kártyáját.

A MOL Partner Kártya egyúttal Multipont kártya is, így ha tankolásnál gyűjti és később beváltja pontjait összesen 7 -12 FT/l kedvezménnyel tankolhat.

Szeretne ilyen kártyát?

Ha Önnek van Agrárközösség kártyája, egyszerűen töltse ki az alábbi űrlapot annak a személynek az adataival, akinek a kártyát szeretné igényelni, küldje el nekünk és postai úton eljuttatjuk Önnek MOL Partner Kártyáját! Ha Önnek még nincsen Agrárközösség kártyája, akkor kattintson ide és igényeljen most!

Az utolsó mezőbe írja be az Agrárközösség kártya birtokos nevét és az Agrárközösség kártya sorszámát, amelyhez a Mol Partner Kártyát igényli. Egy Agrárközösség kártyához 5 db Mol Partner Kártyát tud igényelni. Ahány kártyát igényel, annyiszor töltse ki az űrlapot a megfelelő adatokkal!

Fontos! Kérjük figyeljen rá, hogy ha több kártyát igényel, mindegyikhez más adatokat (név, e-mail cím, telefonszám) kell megadnia, csak a cím egyezhet! Legyen szíves olyan postacímet adjon meg, ahol valóban nézi a postaládát!

Az alábbi űrlap kitöltésével hozzájárul, hogy a MOL Nyrt. az Ön adatait a Multipont Zrt. és a kártyagyártást végző, külső megbízott Nyomda számára szolgáltassa, adatai felhasználásával MOL Partner Kártyát állítson ki. Adatai megadásával elfogadja, hogy a kedvezményajánlatok meghatározásához adatait üzleti tevékenység folytatásához felhasználhassák.

 

Kérjük itt töltse ki az adatokat, majd nyomja meg a küldés gombot!

Nem*
F (férfi)N (nő)

Kérdése van? Szívesen segítünk!

Írjon nekünk a tothtunde.agrarkozosseg@gmail.com e-mail címre!

Share