Agrárközösség kártya

Legyen az Ön cége is Agrárközösség kártya elfogadóhely!

Legyen Ön is tagja Magyarország legnagyobb mezőgazdasági közösségének, és hozza ki a maximumot gazdaságából.


Elfogadóhelyeink listája

Ügyfeleink véleménye

A tavalyi évhez hasonlóan, idén is szeretném megköszönni a lehetőséget, hogy részt vehettem a tegnapi előadásokon. Bevallom, nem sok kedvem volt hozzá, de sikerült ismét fellelkesíteni.  Az idei felül múlta a tavalyit, ami nem lehetett könnyű feladat. Tetszett, hogy új előadók és témák voltak.
Gratulálok a munkátokhoz, profi munka volt. Szuper csapat vagytok. Remélem, lesz még közös pályázatunk, hiszen van hova fejlődnöm.
M. F.
Békés megye
Szarvasmarha tartó

Az Agrárközösség Kártya használatával a paprika eladáskor 144.000 Ft-al kaptam többet BWA-nál! Köszönöm Agrárközösség!

Tamás Andrásné

Nagyon szépen köszönöm a megküldött gazdálkodási naplót! Olyan szép így pdf-ben :), hálás vagyok a precíz munkáért, sok segítségért.

Dr. Fodor Ágnes
Fiatal gazda

Nagyon segítőkész hozzáállást tapasztaltam az Agrárközösség munkatársai részéről, igazán XXI. századi szolgáltatást nyújtanak, melyet még semelyik hasonló szolgáltató részéről nem tapasztaltam. Én őket választottam!!!

Juhászné Kovács Edit

Korrekt csapat és segítőkészek bármely kérdésben. Több projektben is együttműködtünk, minden a legnagyobb rendben volt. Ajánlani tudom mindenkinek!

Szabó Levente

Bónuszok az agrárközösség kártyához

Agrárközösség kártyája mellé most 5 MOL Partner Kártyát rendelhet!

Literenként 7-11 ft kedvezménnyel tankolhatnak Ön és kollégái vagy szerettei az ország egész területén, bármely MOL kútnál. Nem kell egyenleget feltölteni, csak vigye magával a kártyát és mutassa be tankolásnál bármilyen üzemanyagból azonnali kedvezmény!

Létrehoztunk egy telefonflottát kifejezetten Agrárközösség kártya birtokosainknak! Korlátlan beszélgetés és sms havi nettó 5200 ft-ért!

A legnagyobb hazai szolgáltatónál kiemelkedő szolgáltatás minőséget kértünk, és saját telefonos ügyfélszolgálatot, mert szerintünk az Ön ideje drága ahhoz, hogy a telefonszolgáltatónál sorban állva töltse.

És ami a legfontosabb garantáljuk, hogy jóval olcsóbb lesz mint a mostani előfizetése!

20 liter ajándék Lombtrágya

Mezo- és mikroelemekkel dúsítva, 100 %-ban felvehető nitrogén és foszfor forrással, a gyökérzet és termőrügyek/oldalhajtások képzése érdekében, partnerünktől az Agrovációtól 21 000 Forint értékben.

Szeretnék csatlakozni

Küldetésünk

2013 óta segítünk a mezőgazdasági vállalkozóknak gazdaságuk fejlesztésében, hogy nekik csak a gazdálkodással kelljen foglalkozni. Ami az irodában zajlik azt a mi szakértői csapatunk biztosítja magas színvonalon.
Több mint ezer gazdálkodó már nyugodtan alszik, hiszen megbízható szakértőktől kap folyamatosan pontos és hiteles tájékoztatást.

Török Gyula

Ügyvezető

Miért hisszük, hogy nálunk jó kezekben van gazdasága?

Sok ügyfelünk járt abban a cipőben , hogy más-más szolgáltatóhoz ment könyvelésért, pályázatért, mezőgazdasági szaktanácsadásért, jogi segítségért és amikor egy konkrét ügyben összegezni kellett a szakértőktől kapott véleményeket, válaszokat a végén még tanácstalanabb lett, mint mielőtt kérdést tett volna fel.

Az évek során annyi ilyen történetet hallottunk, hogy úgy döntöttünk, létrehozunk egy közösséget mezőgazdasági vállalkozóknak, ahová bizalommal fordulhatnak. Ahol pontos, hiteles tájékoztatást kapnak. Szakértőink 100 %-ig megbízhatóak, saját területükön szaktekintélyek.

 

Az M1 televízió Magyar gazda műsora már sokadszorra kéri fel szakértőinket, hogy nyilatkozzanak  adózási, pályázati témában. Szakértőink cikkei számos országos szaklapban jelennek meg: Agrárunió, Agro Napló Magyar Mezsgye, Haszon Agrár. Szakmai napjainkra sorozatosan több száz gazda jön el.  5 irodánkkal az egész országban szolgáltatunk, 2017-ben több mint 1200 szerződött ügyfelünk volt.

És nem utolsósorban mert közösségként hatékonyabb érdek képviseletet nyújtunk, mintha egyedül birkózna az adminisztrációs ügyekkel. Mert ha Ön is tagunk lesz egyedi előnyökhöz jut és százezrekben-milliókban mérhető, hogy évente mennyit spórol. Jól hangzik ugye? Ön miért maradna ki mindebből a jóból?

 

Share